Jaktresor-Kroatien.se

Övrig Information

Ta gärna med kontanter i och med att det kan förekomma begränsningar vid betalningar med kreditkort. Vapnet skall transporteras i låsbar vapenkoffert. Den vitala delen (slutstycke eller framstock) och ammunition skall förvaras i resväskan. Vi avsäger oss allt ansvar för ev. bortkommet bagage, missade flygförbindelser, skador på utrustning, stöld, olyckor, sjukdom m.m.

Enligt EU regler ska man ha max 5 kilo ammunition per person och ammunition ska förvaras i en metallbox.

EU -Vapenpass

1995 infördes ett nytt EU-vapenpass, som vi europeiska jägare skall ha när vi reser på jakt i utlandet. Det rekommenderas, att man skaffar sig detta vapenpass i god tid innan jaktresan. Vapenpasset fås vid personlig kontakt med den lokala polisstationen. Det kan ta upp till 14 dagar för att få ett EU-vapenpass beroende på polisdistrikt.

Dokumentations ansökan

Jag behöver få in dessa uppgifter för att ansöka om era nödvändiga dokumentationer. EU vapenpass (kopia), Svenskt Jaktkort (kopia), Person Passet (kopia), samt 1 passfoto

Hyra av vapen, hyrbil mm.

Under alla jakter/arrangemang framgår det tydligt vad som ingår. Vad som avtalas eller arrangeras på plats med  t.ex extra hotellövernattningar före och/eller efter jakten tillkommer på priset. Krav om enkelrum, hyra av vapen, förbrukning av ammunition mm, tillkommer på priset. Dessa extrautgifter betalas av respektive jägare på plats.

Image Image